Går du rundt og leder efter en undskyldning for at bruge lidt penge på dig selv og din kæreste? Måske ønsker du bare en pause fra det hele og trænger til at forkæle dig selv og din bedre halvdel, hvilket også er velfortjent ind i mellem. Mangler du inspiration til, hvad du gerne vil forkæle dig selv med – så kan det være at din garderobe skal piftes op med nogle smukke ure eller smykker. Tilbehør som ur eller smykke er også med til at give en pænere udstråling og det sidste touch til outfittet!

Smykker og ure – et must i dit outfit!

Moden udvikler sig konstant – og smykker og ure bliver mere og mere en must-del af outfittet. I dag kan man se, at flere og flere kombinerer tilbehør som ure og smykker med deres outfit – så det hele spiller og matcher.  Selvfølgelig er markedet for ure gigantisk, hvilket betyder at der er findes et hav af forskellige modeller, mærker og stile. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at matche dit outfit og personlighed med flotte smykker og ure. Er du måske ikke typen som er glad for ure, fordi de ikke passer til din personlighed? Så er smykker alternativet!

Køb online eller i butikken

www.vibholm.dk kan du vælge imellem mange forskellige ure fra kendte mærker, som passer til dig og din personlighed. Uanset om du er typen der fortrækker ure frem for smykker eller omvendt, kan du finde noget til enhver smag. Vibholm har butikker i hele Danmark og byder på ure fra Daniel Wellington, Skagen, Marc Jacobs og mange flere. Har du ikke mulighed for at kigge forbi butikken, kan du shoppe online hvor der er fri fragt.  Nemmere bliver det ikke at forkæle dig selv!

Forkæl din kæreste med tøj!

Det kan være at din kæreste allerede har et lækkert herreur eller et smykke han er glad for, men det skal ikke forhindre dig i, at forkæle ham med noget nyt tøj til hans garderobe. Store og stærke mænd er også modebevidste, hvorfor de ikke skal begrænses af de mindre størrelser som typisk findes rundt i butikkerne. Ved at klikke her kan du finde en del inspiration til hvad du kan forkæle ham med. Blandt andet kan du finde et stort udvalg af moderne tøj i høj kvalitet som han vil elske. Det kan være at du vil forkæle ham med et par ny lækre jeans, som lige passer til hans stil!