Vil du gerne gøre din kæreste ekstra glad? Eller er du egentlig bare på udkig efter en lækker ”gave” til dig selv, som kan gøre det hele lidt sjovere i den kolde tid? Denne artikel er en vaskeægte inspirationsblog, hvor du finder fem gode bud på, hvad du kan købe til dig selv eller din kæreste.

Hvad skal man købe som mand, hvis man gerne vil slå benene væk under sin kæreste? Det behøver ikke være så vanskeligt, som det sommetider kan virke, og du kan ofte gå efter det mest klassiske, som aldrig skuffer en kvinde. Er du kvinde og på udkig efter noget til dig selv, så kan du passende læse med også.

Gør noget ved hjemmet

Det er bestemt ikke nogen dårlig idé, hvis du køber noget til jeres fælles hjem. Det viser, at du interesserer dig for indretningen og udsmykningen, og at det ikke kun er din kæreste, som går op i den slags. Du skal dog være varsom med, hvad du finder på, for det er bestemt ikke alt, som kan passe ind i et stilrent hjem. Gå derfor efter noget, som passer ind i den nuværende stil, og som ikke ændrer alt for meget.

Du kan eksempelvis kigge hos Lene Bjerre, hvor der altid er masser af smukke ting til hjemmet. Det kan være dekoration eller praktisk anvendelige ting, som gør noget godt for det samlede indtryk i hjemmet.

Se mere hos www.lenebjerre.com/da-dk .

Smykke

Piger elsker smykker, og det gælder faktisk alle slags. Det er endnu mere specielt, når de får dem af deres kæreste, og det er en vaskeægte kærlighedserklæring, hvis du forærer din partner et smukt smykke. Også her kan du dog gå galt i byen, og du bør nok undersøge lidt i forvejen, hvad din kæreste normalt kan lide. Derudover kan du selvfølgelig rådføre dig med en veninde til din kæreste, som nok kan hjælpe dig lidt på vej, hvis du selv er på bar bund.

Et smykke viser, at du har tænkt over tingene og brugt tid på at finde den rigtige gave.

På jagt efter et særligt smykke? Se udvalget her.

Ophold

Vil du gerne gøre noget anderledes, kan du forære din kæreste et ophold. Det kan være til naturskønne omgivelser eller til et spasted, hvor i sammen får tid til at koble fra. Har du ikke selv lyst til at deltage, kan du selvfølgelig lade hende tage en veninde med i stedet, så du viser, at du bare under hende denne dejlige, afslappende oplevelse.

Hvis et spaophold ikke stemmer overens med din pengepung, kan du sagtens forkæle din kæreste på anden vis. Du kan eksempelvis stable en wellness-aften på benene i privaten, hvor du gør din kæreste til modtageren af en masse forkælelse. Det viser ligeledes, at du vil gøre noget godt for hende, og at du selv er klar til at gøre en indsats for det. Det kan eksempelvis være med en omgang lækker massage, god mad og stearinlys, som dufter og giver ro i kroppen.