At sort altid er det sikre valg, når det kommer til beklædning, er de fleste nok allerede bevidste om. Derudover er en minimalistisk indretning med de rene hvide vægge kommet for at blive i det fleste danske hjem. I en tid hvor sort og hvid er blevet mange danskers yndlingsfarver, er det vigtigt at huske detaljerne, der får os til at skille os ud fra mængden. Her på siden finder du inspiration til de små ting, der kan gøre både dig og boligen endnu mere klædelig.

Når det kommer til beklædning, kan eksempelvis et tørklæde være med til at gøre dit outfit unikt. Et tørklæde har først og fremmest en praktisk funktion, så du kan være godt klædt på til sene sommeraftener eller kolde vinterdage. Men et tørklæde kan meget mere end blot at give varme. Med det rette tørklæde kan du nemlig fuldende din stil, og du kan altid style et tørklæde på flere forskellige smarte måder.

Hvis du for alvor vil forkæle dig selv med et lækkert tørklæde, er cashmere et materiale, der er utrolig blød mod din hals. Cashmere er fremstillet af hår fra cashmeregeden, hvis ekstreme blødhed har gjort cashmere til den mest eftertragtede uld i verden. En af de mest eksklusive former for cashmere er Superior Cashmere, hvor fnuller er minimalt, selvom du jævnligt bruger og vasker materialet. Cashmere er både for mænd og kvinder, og de lækre tørklæder findes også i flere forskellige farver. Følg linket her, og find et stort udvalg af cashmere tørklæder i højeste kvalitet.

Bogkasser til indretningen

Din boligindretning siger meget om din personlighed. Derfor gør de fleste sig også ofte en del overvejelser, når sofaen, skrivebordet og lamperne skal vælges. Derimod er det nok de færreste, der har grydelapper og kontorartikler på huskelisten, når boligen skal indrettes. Men sådan burde det ikke være. For nogle gange er det i virkeligheden de små ting i indretningen, der gør den store forskel. Det kan være den helt rette avisholder, der inviterer til en hyggelig stund med læsning, eller dørmåtten, der byder særligt velkommen til både dig og dine gæster.

Bogkasser er detaljen, hvor du hurtigt kan give din bolig et nyt look. Kasserne, der er en af de mest populære reolløsninger, passer ind i de fleste rum. Først og fremmest har bogkasser en praktisk funktion. Du kan eksempelvis bruge dem i køkkenet til dine kogebøger, ligesom du også kan hænge dem op i gangen og stille nogle flotte billeder. Muligheder er mange med de smarte bogkasser – og det er kombinationsmulighederne også. Du kan nemlig uden besvær sammensætte kasserne på flere spændende måder og hurtigt give indretningen i nyt udtryk.

Kombiner de farvede bokse eller gå efter det rene look. Bogkasserne findes i flere forskellige eksklusive typer af træ, ligesom flere bogkasser også fremstilles i beton for at skabe det rustikke look. Hos X-Akt finder du et stort udvalg af bogkasser i høj kvalitet. Følg linket til udvalget.