Står du over for, at skulle flytte hjemmefra, så er der mange ting, du skal investere i. Det kan være svært at huske det hele – særligt hvis du er kommet lidt for sent i gang med at købe ind. I denne forbindelse skal det også gøres klart, at der selvfølgelig er nogle ting, der er mere essentielle end andre. Hvis du har svært ved at danne dig et overblik over hvad, du skal investere i, så finder du heldigvis en gennemarbejdet huskeliste til dig, der skal flytte hjemmefra her.

1. En god og komfortabel seng

Hvis du skal flytte hjemmefra, så er det en god idé, at du sørger for at investere i en god seng. Den skal selvfølgelig være komfortabel og byde på en høj kvalitet. Det skal nemlig understreges, at den skal sikre, at du hver morgen er frisk og veludhvilet, når du vågner. Du kan f.eks. vælge at se nærmere på udvalget hos www.bedrenaetter.dk.

2. Møbler til din bolig

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at du skal møblere din bolig, hvilket gør sig gældende hvad end, du har lejet en lejlighed, købt et hus eller noget helt tredje. Hvad er skal købes i denne sammenhæng afhænger i høj grad af dine egne præferencer, størrelsen af din bolig og derfor kan der ikke gives en specifik liste over hvad, der skal købes.

3. Diverse rengøringsartikler og praktiske ting

Når du flytter hjemmefra, så er det naturligvis ikke til at komme udenom, at du også skal til at gøre rent på egen hånd, hvis ikke det har været tilfældet hidtil. Derfor skal du også sørge for at investere i en række rengøringsartikler og andre praktiske ting, som du f.eks. kan finde fra det store udvalg af Leifheit-produkter – du finder det lige her.

4. Husk at melde flytning i Folkeregistret

Når du flytter hjemmefra, så har du naturligvis også pligt til at melde din flytning i Folkeregistrert. Det skal gøres seneste fem dage efter, du er flyttet ind i din nye bolig. Du kan endda melde din flytning op til hele fire uger før tid. Derfor er det også en god idé, at du sørger for at melde din flytning i god tid, hvilket naturligvis kan gøres online.

5. Du bør skifte læge hvis, du flytter til en ny by

Hvis du flytter til en ny by, så skal du selvfølgelig også skifte læge, medmindre du mener, at du foretrækker at beholde den nuværende læge, så du kan køre til og fra. Langt de fleste vælger dog at skifte til en ny læge, hvilket særligt gør sig gældende hvis, du f.eks. skal flytte langt væk fra din hjemby.

6. Søg om boligstøtte

Der er rigtig mange danske unge, der flytter hjemmefra, der har en knap så stor indkomst. For disse personer er der heldigvis mulighed for at få boligstøtte. Det er også ensbetydende med, at det er noget, du skal sørge for at søge om i god tid hvis du har en indkomst, der er begrænset.