Kender du det med, at du føler sig lidt slatten med dit udseende. Måske du har lidt problem med at klæde dig rigtigt, fordi der er sneget sig lidt for mange kilo på maven. Måske årstidens lidt halvtriste vejr giver inaktivitet. Måske håret virker slatten og du vil gerne vil have det perfekte hår. Måske det også kan skyldes at alt det med at skulle ligne en model er lidt svært, nu makeup er en disciplin der kan drille.

Det nemmeste for dig der vil lære nogle makeup tricks er, at bruge de samme makeup tricks som modeller bruger. Grunden til dette er, at modeller lærer de gode tricks fra professionelle makeup artister der ved hvad de laver. Hvis de ikke gjorde, ville de være uden job ret hurtigt, da modeller skal ligne en million for at komme på en forside eller gå ned af en catwalk.

Du skal bruge nogle ting for at kunne udføre deres ”tricks”, og de ting er følgende:

 • Kosmetiske svampe
 • Børster
 • Foundation
 • Concealer
 • Pudder
 • Fugtighedscreme
 • Øjenskygge i 3 nuancer
 • Eyeliner
 • Mascara
 • Blush
 • Læbestift
 • Læbe blyant
 • Lip-gloss

Husk at makeup skal behandles og organiseres dels for at være i god stand, men også af den simple grund, at du finde tingene. Her er makeup opbevaring i form af akryl bokse som du kan finde inspiration til her, det nemme, billige og gode måde at organiserer alt dit makeup til fremtidig brug.

Hvis du har de ovenstående ting ved hånden i organiseret stand, kan du gå i gang med at udføre de følgende model tricks.

Sådan gør du

De følgende handlinger skal du udføre med de nævnte produkter for at lægge makeup som modellerne gør det:

Rens dit ansigt som du normalt ville gøre det. Derefter anvend en fugtighedscreme med god solcreme i.

Påfør en flydende foundation med en kosmetisk svamp og derefter glat det jævnt ud. Smør godt på ned til dit kæbeparti og undgå at lave en linje hvor makeuppen stopper. Påfør foundation under øjnene og øjenlåg også.

Kun påfør concealer hvor det er nødvendigt, da dette bruges til at dække pletter, rødme eller mørke rande.

Anvend pudder med børste eller svamp.

Eyeliner skal være mørk for at fremhæve øjnene. Tegn det på og derefter bland det op og ud med det tip på eyeliner blyanten.

Dramatisk øjenskygge er et must. Du skal bruge tre øjenskygge nuancer. En lys, en medium og en mørk nuance af samme farve og farverne skal passe til din hud farve. Brug din øjenskygge blyant og anvend den mørke skygge til hele det øverste øjenlåg. Brug medium skygge til at udfylde den krølle på øjenlåget til lige under øjenbryns benet. Det område hvor medium og mørk øjenskygge mødes skal mixes ved at lave små cirkler med øjenskygge børsten. Brug den samme teknik til at blødgøre den øverste kant af medium skygge og blend det op mod øjenbrynet. Påfør lys skygge direkte under øjenbrynet på øjenbrynsbenet og igen bland to nuancer hvor de mødes.

Brug dine fingre eller en pensel til at glatte øjenbryn på plads. For sparsomme øjenbryn skal du bruge en matchende eyeliner eller blyant til at udfylde øjenbrynene med korte strøg. Påfør en matchende skygge over øjenbrynene til at holde dem på plads, og give dem et ensartet udseende.

rug mascara til toppen og undersiden af ​​de øverste øjenvipper. Anvend mascara eller eyeliner til de nederste vipper er ikke nødvendig og kan gøre at dine øjne ser mindre ud.

Dine læber skal være tegnet med en blyant der nøje matcher læbestiften. Skitser dine læberne og derefter farve dem totalt. Påfør et lag af læbestift med en serviet, anvende et lag mere og derefter et sidste lag. Til sidst tilføjer du lidt lip-gloss så dine læber skinner.

Dette var nogle af de tricks som de professionelle bruger til makeup på modeller. Du kan finde lignede smarte tricks ved Femina her, for jo mere viden jo bedre.