Hvis du skal have nye solbriller, og du er på udkig efter de smarte og lækre i den gode kvalitet, så er der ingen vej udenom de fede Ray Ban solbriller til kvinder.

Ray Ban er nok firmaet over alle indenfor solbriller. Dette førende solbrille mærke er noget vi allesammen kender, og som sådan, er det mærket du altid kigger på, hvis du er på udkig efter kvalitets solbriller.

Her kan du gå lidt mere i dybden om dette fede mærke, men hvis du vil have inspiration til nogle af de fede solbrille modeller, så kan du finde det på Tøjlisten og lignede sider til inspiration.

Hvofor vælge Ray Ban solbriller?

Hvorfor du skal vælge netop dette amerikanske mærke, hvis du er på udkig efter de fede solbriller?

Det skal du som sådan heller ikke, men du skal tage det med i dine overvejelser som en af de fede mærker på højde med Pravda, Gucci, Tom Ford og alle de andre designer briller.

Når det så er sagt, så er Ray Ban mærket, en af de brands der har været længst på markedet, og har været tilstede som anerkendte solbriller i 70 år siden etableringen i 1937.

Mærket blev startet ud af det amerikanske flyvevåben og blev sidenhen hver mands eje, netop fordi det er fede solbriller i både kvalitet og stil.

Aviator modellen er en af de super lækre i eksklusiv stil. Her får du en lækker solbrille, hvor der er kælet for samtlige detaljer, og et af de modeller som rigtig mange berømte mennesker bliver set med offentligt.

Det fede ved Ray Ban briller er prisen, for selvom det er et eksklusivt mærke, så får du rigtig mange modeller for under 1000,- kr. Det og så at brillerne beskytter 100 % mod uv-stråler som solbriller jo skal, gør dem populære. At du så også får et supert materiale, hvor det er svært at knække metallet i forhold til så mange andre mærker, gør dette mærke perfekt til kvinder i alle aldre.

Ray Ban er for alle

Du får nemlig et par super fede solbriller der samtidig er opnåelig for alle. Ray Ban har nemlig lagt en strategi om at udvide deres sortiment, så solbriller findes både i det lave prisleje, og så også i det højere til de mere unikke modeller.

Der er dog ikke rigtig den store forskel i materialerne, så prisen har helt sikkert gjort mærket populært og også i Danmark, hvor ca. 25-30 % danskere faktisk ejer et par Ray Bans.

Derudover så er Ray Ban både for drenge og piger, og du kan gøre det gode køb af brillerne online. Her finder du ofte gode udsalgspriser og andet, så du kan opn en besparelse på helt op til 20 %.

Så når du skal ud og investerer i et par fede solbriller, så tag endelig Ray Ban med i dine overvejelser, for du vil ikke fortryde et par perfekte briller til at finde din personlige stil som kvinde.