Hvis du skal sælge din bolig, så er du med garanti indstillet på, at det skal foregå hurtigst muligt – og samtidig også til den bedst mulige salgspris. Det kræver både at du allierer dig med en professionel ejendomsmægler som f.eks. kunne være www.maivi-herup.dk, som er i stand til at sælge din bolig. Det er dog mindst lige så vigtigt, at du selv er villig til at gøre en indsats for at sikre, at din bolig er streamlinet og derfor også kan tolkes som værende salgsklar.

Der er rigtig mange tiltag, du kan tage i brug for at sikre, at din bolig kommer til at fremstå salgsklar. Det skal desuden understreges, at det er rigtigt vigtigt, at du får en bolig, der fremstår både salgsklar på dine forskellige billeder hos ejendomsmægleren og når den bliver fremvist – i sidstnævnte tilfælde det desuden en god idé, at have lavet lækker kaffe ved hjælp af f.eks. en kaffebrygger fra Chemex, så der er frisk kaffe til mægler og gæster.

 

  1. Sørg for at der er gjort rent og ryddet op

Noget af det vigtigste er, at du sørger for, at der både er blevet gjort rent og ryddet op, når din bolig skal fremvises – og det samme gør sig gældende, inden du skal have taget billeder af din bolig. Hvis der er tale om en bolig, der bærer præg af meget rod og manglende rengøring, så vil potentielle køberes interesse også falme. Derfor er det vitalt for dit boligsalg, at du har fokus på at sikre, at der er gjort rent og er ryddet op i hele din bolig.

 

  1. Din indretning skal give plads til visualisering

Når du skal sælge din bolig, så skal du sørge for, at den er blevet indrettet på en sådan vis, at dine potentielle købere har mulighed for at visualisere hvordan, de selv ønsker at indrette sig i den respektive bolig. Det er selvfølgelig vitalt, at en potentiel køber kan se sig selv være bosat i din bolig, men det kan være vanskeligt, hvis ikke du sørger for at give plads til, at han, hun eller de kan gå og drømme om deres fremtid i boligen.

 

  1. Prisen skal være skarp

Alle og enhver har en stærk holdning til hvor meget, deres bolig er værd. Det er dog vigtigt, at du ikke lader din personlige relation og holdninger afgøre hvor meget, du mener, din bolig er værd. Du bør overlade prissætningen til din ejendomsmægler, da det naturligvis er ham eller hende, der har den nødvendige viden og erfaring til at afgøre hvordan, din bolig skal være prissat i forhold til tilsvarende boliger på markedet i samme område.

 

  1. Få boligen til at fremstå lys og åben

Det er de færreste, der har lyst til at sidde i en mørk bolig, men langt de fleste har derimod interesse for at sidde i en bolig, der er både lys og åben – og derfor er det også vigtigt, at du har fokus på at sikre, at lige netop din bolig bliver set som værende et både lyst og åbent alternativ.