Det er ikke altid lige nemt at følge med tidens skiftende trends inden for boligindretning. Vi har derfor gjort os umage for at samle sommerens hotteste trends inden for interiør til dig, så du kan gå sommeren i møde med de helt rigtige items til dit hjem.

 

Det er aldrig helt til at gennemskue moden; hverken når det kommer til tøj, sko, smykker eller boliginteriør. Heldigvis findes der eksperter, der lever af at opsnuse de aktuelle trends for den kommende sæson, og du gør klogt i at lytte til dem, for de har ofte ret i deres forudsigelser om, hvad der bliver in om et par måneder. Vi har i hvert fald valgt at lytte godt efter, og her præsenterer vi de tre største boligtendenser, som de kloge hoveder spår, at der vil dominere i danskernes boligindretning denne sommer.

  1. Planter

Planter i indretningen er et af sommerens helt store hit. Du behøver dog ikke at have grønne fingre for at kunne være med på denne trend. I stedet for potteplanter kan du nemlig også blot erhverve dig et par plakater med planter eller måske nogle flotte pudebetræk med print af planter, hvis du vil have lidt grønt ind i indretningen, men ikke selv har tålmodighed eller tid til at tage dig af levende planter. Alternativt kan lidt krydderurter i vindueskarmen måske gå an.

  1. Flettede møbler og accessories

Måske du husker kurvemøbler og andre ting i flet bedst fra dine bedsteforældres tid. Nu er trenden tilbage, og du skal uden tvivl anskaffe dig en eller flere ting i flet, hvis du vil være med på sommerens største trends til boligen. Invester i hele møbler, eller vælg at nøjes med eksempelvis en skøn flettet kurv eller måske en magasinholder.

  1. Kolde men fascinerende metaller

Det rå og industrielle har længe været populært i boligindretningen, og denne trend følger da også med ind i sommerens interiør. Særligt stål og farvet glas bliver det helt store, og står godt til det store fokus på træ og andre naturmaterialer, der ligeledes har været populære i indretningen i de seneste år. Er du med på moden, burde det derfor ikke være noget problem at integrere lidt rå metaller blandt de items i boligen, du allerede har.

Vi håber, at du kan bruge vores tips til sommerens hotteste boligtrends, og at du har mod på at kaste dig ud i at ændre småting i dit hjem, så det kan blive helt up to date i forhold til tidens tendenser. De forskellige tendenser, vi har nævnt i dette indlæg, er heldigvis nemme at integrere i boligen, og de passer godt til tendenser fra tidligere sæsoner, som du herved nemt kan bygge videre på, hvis du ønsker det. Du kan også starte helt forfra og bygge din indretning op fra bunden. Det kræver lidt ekstra arbejde, men når du først er godt i gang, er vi sikre på, at du vil blive rigtig glad og tilfreds med, hvordan din sommerbolig anno 2017 ser ud.